Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Pirmkārt jau jāmin kuplo krūšu īpašniece, modele Ešlija Greiema (Ashley Graham), kura savā «Instagram» publicējusi pikantu foto no sava atvaļinājuma Seišelu Republikā. Kāds laimīgais varēja vērot šo dāmu dušojamies ārā pie baseina.

Foto: @theashleygraham

Arī Anabela Eiverija «Bella» Torna bauda atvaļinājumu. Amerikāņu pusaudžu seriālu («My Own Worst Enemy») aktrise, modele, dejotāja un, jā, - dziedātāja, publicējusi foto peldkostīmā ar kādu draudzeni.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Savulaik populārās popgrupas «Pussycat Dolls» dziedātāja, bijusī F1 braucēja Luisa Hamiltona draudzene Nikola Šerzingere (Nicole Scherzinger) pirms dažām dienām mūs priecēja ar seksīgiem bikini foto no sava atvaļinājuma Havaju salās. 38 gadus vecā skaistule pie foto ierakstījusi komentāru, kurā saka, ka atvainojas, ka kādu laiku nebija aktīva sociālajos tīklos, jo bija nolēmusi pavadīt laiku ar savu ģimeni.

Regulāri ar pikantiem foto savus fanus priecē seksīgākā «Playboy» vāka modele Sāra Džīna Andervuda (Sara Jean Underwood). Lūk, viens no nesenākajiem.

Foto: no sociālajiem tīkliem

TV šovu zvaigznei Kailijai Dženerei (Kylie Jenner) «Instagram» seko vairāk nekā 82 miljoni. Kāpēc? Varbūt iemesls ir šādas fotogrāfijas.

Feel Me?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

1. janvārī aktrise Lī Mišela patīkami pārsteidza savus atbalstītājus, publiskojot fotogrāfiju, kurā viņa redzama pilnīgi kaila. Slavenībai nav ko slēpt, jo viņa rūpējas par savu augumu un vienmēr izskatās perfekti. Seriāla «Scream Queens» zvaigzne atstājusi maz vietas iztēlei, viņas pēdējā portālā «Instagram» publicētā fotogrāfija parāda kailu zvaigznes ķermeni. Fotogrāfiju aktrise parakstījusi ar vārdiem: «2017., pagaidām es tevi mīlu!»

Loving you so far 2017. ✌?

A photo posted by Lea Michele (@leamichele) on

Un uz daiļo bruneti Emīliju Rataikovski (Emily Ratajkowski) mēs varam skatīties kaut vai katru dienu...

?

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu