«Coachella» galvenie mākslinieki šogad - Bejonsē, «Radiohead» un Kendriks Lamārs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vienā no lielākajiem festivāliem ASV «Coachella» šogad abās festivāla nedēļas nogalēs galvenie mākslinieki būs dziedātāja Bejonsē, grupa «Radiohead» un reperis Kendriks Lamārs, paziņoja organizatori.

Bejonsē, kas nekad ar solo priekšnesumu nav uzstājusies festivālā, būs galvenā māksliniece abās festivāla norises sestdienās.

2014. gadā šajā festivālā mūziķe piedalījās savas māsas Solanža Noulzas priekšnesumā.

Festivāla piektdienas vakaros galvenie mākslinieki būs britu alternatīvā roka grupas «Radiohead» mūziķi, bet svētdienu vakaros pasākuma apmeklētājus gaida Komptonas repera Kendrika Lamāra uzstāšanās.

Bez galvenajiem māksliniekiem pasākumā gaidāmas vēl daudzu un dažādu mūziķu uzstāšanās, tostarp britu grupa «The xx», kuras trešais albums klajā nāks nākamnedēļ, kā ar Jaunzēlandes dziedātāja Lorde, kura šogad plāno klajā laist ilgi gaidīto otro albumu. Tāpat paredzēta Trevisa Skota, «Bon Iver», repera Future, grupas «Empire of the Sun» un daudzu citu uzstāšanās.

«Coachella» šogad norisināsies 14.-16. aprīlī un 21.-23. aprīlī.

ASV mūzikas un mākslas pavasara festivāla «Coachella Valley Music and Arts Festival» norises vieta tradicionāli ir Kalifornijas štata Indio pilsētā polo klubā «Empire Polo Field». Festivāls notiek kopš 1999. gada un ir kļuvis par vienu no apmeklētākajiem un pelnošākajiem mākslas un mūzikas festivāliem Amerikā, kuru apmeklē ne tikai tūkstošiem mūzikas un mākslas mīļotāju, bet arī slavenības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu