Stībelis aicina uz labāko dziesmu koncertturneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

14. februārī – tieši Valentīndienā – koncertturnejā «Sajūti!» pa Latvijas pilsētām dosies klausītāju iemīļotais dziedātājs Jānis Stībelis. Koncertos kopā ar viņu muzicēs izcilie instrumentālisti Raimonds Macats (taustiņinstrumenti, mutes harmonikas, čells), Miķelis Vīte (perkusijas) un Andrejs Jevsjukovs (ģitāra), kā arī jaunā dziedātāja Megija Naunikas. Koncertos skanēs Jāņa pazīstamākās un populārākās dziesmas «Glāze piena», «Tikai tev», «Ir tik karsts», «Pozitīvs», «Divas pasaules», «Es tikai smejos» u.c.

«Ļoti ilgi – šķiet, gadus septiņus – neesmu koncertējis Latvijas pilsētās, tāpēc nolēmu sarīkot šo koncertturneju, kurā skanēs labākās dziesmas no visiem maniem deviņiem albumiem. Vārdu sakot, man ir ko teikt maniem klausītājiem,» saka dziedātājs, piebilstot – vēl viens iemesls šai tūrei ir viņa vēlme apceļot Latviju un koncertēt vietās, kurās tas nav darīts, vai arī – ja ir, tad ļoti sen.

«Jau sen vēlējos veikt savas koncertdarbības rezumē. Manuprāt, šis ir labākais veids, kā to izdarīt.» Savukārt par pirmā koncerta izvēles datumu Jānis teic: «Kāpēc gan tūri nesākt tik skaistā un romantiskā dienā, kad visi svin Valentīndienu jeb Visu mīlētāju svētkus? Domāju, ka arī mana programma būs pietiekami romantiska.»

Jānis Stībelis
Jānis Stībelis Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Dziedātājs Jānis Stībelis pazīstams arī kā grupas «Shake and Bake» dalībnieks; dažus gadus viņš apguvis R&B vokālu Holivudas Mūzikas institūtā (ASV). Savas skatuves karjeras laikā Jānis klajā laidis deviņus studijas albumus: «Don’t Turn Away» (kopā ar «Shake & Bake»), «Inspiration», «Paliec tepat», «Glāze piena» (šis CD 2008. gadā Mūzikas ierakstu Gada balvā saņēma labākā albuma titulu, savukārt dziesma «Glāze piena» tika atzīta par labāko popdziesmu!), «Ļubovj nastala», «Secret Mission», «Diapozitīvi», «Summer City», «2 pasaules», kura ierakstu sesija noritēja Apvienotajā Karalistē. Dziedātājs piedalījies vairākos starptautiskos muzikālos konkursos, tostarp «Jaunajā vilnī», un ieguvis bakalaura grādu diriģēšanā Rīgas Pedagoģijas augstskolā.

Koncertturnejas laikā Jānim uz skatuves pievienosies gan viņa draugi, gan skatuves partneri; tāpat iespējams, ka daži koncerti nebūs akustiski, bet gan ar plašāku instrumentālo pavadījumu, jo jau nosauktajiem instrumentiem varētu pievienoties basģitāra, pūtēju grupa, fona vokālistes u.c. Tiesa, lai saglabātu intrigu, pagaidām netiek atklāts, kurā koncertā kurš viesmākslinieks piedalīsies; vien zināms, ka koncertos iespējami dažādi muzikāli pārsteigumi.

Jāņa Stībeļa tūres «Sajūti!» koncerti notiks:

14.februārī plkst.19 Ķekavas kultūras namā,

19.februārī plkst.18 Vidzemes koncertzālē «Cēsis»,

8.martā plkst.19 Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis»,

24.martā plkst.19 Smiltenes kultūras centrā,

1.aprīlī plkst.18 Skrīveru kultūras centrā,

14.aprīlī plkst.19 Talsu tautas namā,

28.aprīlī plkst.19 Ādažu kultūras centrā,

6.maijā plkst.18 Kuldīgas kultūras centrā,

10.maijā plkst.19 Jelgavas kultūras namā,

19.maijā plkst.19 Rīgas Kongresu namā,

7.oktobrī plkst.19 Valmieras Kultūras centrā,

14.oktobrī plkst.18 Alūksnes kultūras centrā,

21.oktobrī plkst.18 Liepājas Olimpiskajā centrā,

27.oktobrī plkst. 19 Ogres Kultūras centrā.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu