Dziedātājas Lieras Štein vokālās studijas audzēkņi priecē viesus īpašā Ziemassvētku koncertā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dmitrijs Šimanovskis

2016.gada 25.decembrī «Happy Art» muzejā notika dziedātājas Lieras Štein vokāla un skatuves mākslas studijas «Stein studio» Ziemassvētku atskaites koncerts.

Koncertu atklāja pati studijas dibinātāja un vokālā pedagoģe Liera Štein. Liera stāstīja par studijas darbu, par audzēkņu panākumiem, kā arī par studijas tuvākajiem attīstības plāniem! Pēc oficiālās runas un pasākuma atklāšanas Liera Štein izpildīja pāris džeza kompozīcijas.

Koncerta turpinājumā, kuru vadīja Lieras Štein kolēģis, dziedātājs Alekss Silvērs, skanēja Ziemassvētku kompozīcijas, kā arī ikvienam zināmi pasaules hiti, kurus izpildīja studijas audzēkņi.

Skatuves mākslas studija «Stein studio» – ir dziedātājas Lieras Štein dibināta skatuves mākslas studija, kurā darbojas dažāda vecuma audzēkņi - gan bērni, gan pieaugušie, kuri apgūst vokālo mākslu, aktiermeistarību, prasmi atrasties uz skatuves, kā arī citus skatuves mākslas virzienus, kuri nepieciešami, lai kļūtu par profesionālu dziedātāju un skatuves mākslinieku.

Studijas vadītāja Liera Štein ir dziedātāja ar lielu pieredzi darbā uz skatuves, kā arī augstāko izglītību pedagoģijā - populārā un džeza mūzikā.

Pēc koncerta ikviens audzēknis saņēma dāvanas, diplomus par piedalīšanos atskaites koncertā, kā arī pavadīja pēcpusdienu, baudot svētku torti.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu