Šogad Dailes teātra 460 izrādes apmeklējuši 200 702 cilvēki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: G.Janaitis

Šogad Dailes teātra 460 izrādes apmeklējuši 200 702 cilvēki, pavēstīja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Viņa norādīja: tā kā šīs gads un izrādes turpinās, minētais skatītāju skaits nav precīzs, taču prognozes liecina, ka apmeklētāju skaits līdzināsies iepriekšējam gadam.

Skatītāju apmeklētākā izrāde Lielajā zālē ir bulgāru režisora Aleksandra Morfova iestudētā traģikomēdija «Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu», kuru noskatījušies 16 255 cilvēki. 15 013 teātra apmeklētāji noskatījušies Dž. Dž. Džilindžera iestudēto Reja Kūnija un Maikla Kūnija komēdiju «Reāli sliktie puiši» un 12 482 noskatījušies Dž. Dž. Džilindžera mūziklu «Žanna d'Arka».

Līdzīgs skatītāju skaits ir režisores Lauras Grozas-Ķiberes veidotajam iestudējumam «Frankenšteins», kuru noskatījušies 11 923 cilvēki, režisora Dmitrija Petrenko bērnu izrādei «Toma Sojera piedzīvojumi», kuru redzējuši 11 603 cilvēki, un režisora Regnāra Vaivara iestudējumam «Laulības dzīves ainas», kuru noskatījušies 11 241 cilvēks.

11 728 cilvēki apmeklēja Dailes teātra Vecgada koncertu «Silta sirds».

Teātra Mazajā zālē skatītākās izrādes ir Intara Rešetina «Ja tevis vairs nebūtu», Kārļa Auškāpa «Ērtas dzīvošanas mirklīši» un Grozas-Ķiberes «Equus», savukārt Kamerzālē - Paula Timrota «Svēta lieta», Petrenko «Visas viņas grāmatas» un «Iespējamā tikšanās».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu