Vienā no populārākajiem Rīgas naktsklubiem tiek prezentēts seksīgo mājsaimnieču kalendārs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

29.decembrī vienā no Rīgas populārākajiem naktsklubiem, klubā «Just», tika prezentēts seksīgākais 2017.gada kalendārs «Seksīgās mājsaimnieces».

«Seksīgo mājsaimnieču» kalendārā aplūkojamas naktskluba darbinieces dažādos seksīgos tēlos, kurus diendienā iespējams novērot kluba apmeklētājiem.

Ikviena modele izbaudīja fotogrāfiju tapšanas procesu un arī prezentācijā neslēpa sajūsmu par savu un kolēģu fotogrāfijām. Ikviena bārmene atbildēja uz dažādiem jautājumiem par savu tēlu, fotogrāfijas tapšanas procesu un seksīgumu.

Viesus izklaidēja vakara vadītāji duets Alekss Silvērs un Liera Štein, kā arī vairāki reperi, kuri uzstājās ar savām radītajām kompozīcijām, parādot, ka vietējie reperi nav sliktāki par pasaules slavenībām.

Apmeklētāji baudīja dzērienus, dažādas uzkodas, piedalījās konkursos, lai balvā iegūtu kalendāru, un noskaņojās vakara ballītei, kā nekā Rīgas naktsdzīve atmostas jau ceturtdienu naktīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu