Džastina Bībera bijušais kaimiņš pieprasa mūziķa arestu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mūziķa Džastina Bībera bijušais kaimiņš vēlas, lai Bībers tiek arestēts, jo nav ieradies uz tiesas sprieduma izskatīšanu, tā vietā pavadot laiku ar savu draudzeni Heiliju Boldvinu.

Džefrijs Švartzs, kura māju 2014. gada janvārī Bībers apmētāja ar olām, pieprasīja Losandželosas policijai apcietināt popmūzikas zvaigzni, jo pagājušajā nedēļā viņš neieradās uz tikšanos ar advokātiem uz sprieduma izskatīšanu, bet tai laikā tika pieķerts pastaigājamies pa Ņujorku kopā ar draudzeni Heiliju Boldvinu.

Tāpat Švartzs pieprasīja, lai Bībers viņam maksā 1000 ASV dolārus par katru dienu, kuru viņš kavē, neierazdamies uz tikšanos.

Paredzētā tikšanās ar advokātiem pagājušajā nedēļā ir jau piektā, ko mūziķis ir izlaidis pēdējo divu gadu laikā.

Bībera juridiskā komanda informēja medijus, ka ir piedāvājusi Švartzam alternatīvus tikšanās datumus, taču viņa advokāti tā vietā steigušies iesniegt prasību, nevis mēģinājuši vienoties par citu laiku.

Bībers jau ir saukts pie kriminālatbildības par mājas apmētāšanu ar olām - mūziķis samaksāja 80000 ASV dolāru lielu kompensāciju. Švartzs gan 2015. gadā iesniedza jaunu prasību, pieprasot papildu 25 000 ASV dolārus par «morālo kaitējumu un zaudējumiem, kas saistīti ar sāpēm, ciešanām un emocionālajiem pārdzīvojumiem, ko viņa ģimene piedzīvojusi Bībera rīcības dēļ». Kā uzsver vīrietis, Bībers bieži izkliedzis antisemītiskus saukļus, kā arī terorizējis kaimiņus ar skaļām ballītēm un agresīvu braukšanu, tādēļ pēc notikušā viņa ģimenes locekļi cietuši no kuņģa čūlas, galvassāpēm un bezmiega.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu