Galkins parāda, kā Alla Pugačova izskatās bez fotošopa (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijas populārais humorists Maksims Galkins savā sociālā tīkla «Instagram» kontā publicēja sievas Allas Pugačovas nesamākslotu fotogrāfiju, tai pievienojot aizkustinošu aprakstu.

Fotogrāfijā estrādes primadonna lūkojas tieši kamerā un smaida, uz sejas uzklājusi tikai mazliet grima. Ierakstam Galkins pievienoja aprakstu, kurā atklāj detaļas par viņa jūtām pret Pugačovu.

«Meitene no upes,» rakstīja Galkins, norādot, ka tikko uzņēmis atklātu sievas foto. «Bez glamūrīgiem filtriem un ellīgiem fotošopiem. Pārbaudīts sens fotografēšanas veids: seja un objektīvs. Lūk, tādu Pugačovu es mīlu un redzu katru dienu, ar vasaras raibumiem no saules un brīnišķīgākajam acīm pasaulē. Un jums, uzticīgie sekotāji, novēlu redzēt blakus mīļotā cilvēka seju arvien biežāk.»

Девушка с реки ? Вот только что сфотал Аллусю. Без фильтров гламурных, фотошопов всяких дьявольских и тому подобного. Проверенный дедовский способ фотографии: лицо и объектив. Вот такую Пугачеву я люблю и вижу каждый день, с веснушками от солнца и единственными в мире глазами. И вам, верные мои подписчики, фолловеры мои дорогие, желаю как можно чаще видеть рядом любимое вами лицо ??‍♂️ #воттакалюбовь

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Galkina sekotāji izteica sajūsmu par Galkina atklāsmi, vairākiem rakstot, ka fotogrāfijā Pugačova ir ļoti līdzīga viņas meitai Kristīnai Orbakaitei.

Šobrīd zvaigžņu pāris ar bērniem atpūšas Kiprā un ik pa laikam sniedz ieskatu ceļojuma gaitās ar dažādu video un fotogrāfiju starpniecību.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu