Duets «Madames» rada jaunu, Ziemassvētku noskaņās ieturētu hītu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Jaunais duets «Madames», kurā darbojas dziedātājas Māra Katarska un Monta Ķimene, izdevušas savu trešo singlu «Nāk laiks». Jaunās dziedātājas singlam nofilmējušās skaistu videoklipu, ar kura palīdzību vēlas sveikt šajos brīnumainajos svētkos un atgādināt, cik svarīgi ir apstāties ikdienas steigā un izbaudīt brīdi ar saviem mīļajiem, un ieklausīties intuīcijā.

Foto: Publiciātes foto

Īsajā laika posmā, kurā meitenes darbojas kā duets «Madames», viņas paspējušas sastapt lieliskus cilvēkus, kā vienu no tiem dziedātājas nosauc Ģirtu Rozentālu jeb reperi Ozolu, ar kuru sākušas veiksmīgu sadarbību.



«Esam pateicīgas par mums dāvātajām iespējām un cilvēkiem, kas ir ar mums! Radoši cilvēki, cilvēki, kuri sniedz atbalstu, rada motivāciju attīstīt talantus un radīt jaunu mūziku,» tā «Madames».

Foto: Publiciātes foto

Īpašs paldies par jaunāko dziesmu producentam Kasparam Ansonam, Robertam Ķimenim par video un par brīnišķīgajiem tērpiem Elmīrai Kakimovai no zīmola «EFL fashion».

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu