Parisa Džeksone lako savam krusttēvam, aktierim Makolijam Kalkinam kāju nagus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

17.decembrī popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone pavadīja laiku kopā ar krusttēvu, skandalozo aktieri Makoliju Kalkinu. Par spīti abu slavenību skandalozajai slavai, viņi izvēlējās laiku pavadīt mierīgā gaisotnē, meitene palīdzēja krusttēvam izveidot krāsainu pedikīru.

Parisa fotogrāfijas, kurās redzama lakojam krusttēvam nagus, ievietoja portālā «Instagram», parakstot bildes ar joku, ka šādi pelna iztiku.

Trīsdesmit sešus gadus vecais aktieris fotogrāfijā redzams labā noskaņojumā smaidām un priecājamies par kopā pavadīto laiku ar Parisu, kuru mēģina satikt un atbalstīt vismaz reizi mēnesī, tiekoties klātienē.

model? nah i paint hipsters toenails for a living.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Kalkins un Maikls Džeksons iepazinās laikā, kad aktierim bija vien vienpadsmit gadi, viņi iedraudzējās un uzturēja ciešu kontaktu līdz pat popmūzikas karaļa nāvei.

Aktieris vienmēr Maiklu aizstāvēja visās pedofilijas apsūdzībās saucot tās par absurdām un par lielisku veidu, kā iegūt mākslinieka naudu, to apmelojot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu