Kāpēc politiski aktīvā Eva Longorija nevēlas iesaistīties kādā partijā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Eva Longorija nekad nestāv malā, ja kādi politiskie lēmumi skar latīņamerikāņu iedzīvotāju intereses. Sieviete piedalās debatēs, raksta vēstules politiķiem, piedalās televīzijas raidījumos, palīdz, iesaistoties labdarības organizācijās, bet nevēlas būt daļa no politikas.

Aktrise intervijā saņēmusi jautājumu, kāpēc viņa nevēlas iesaistīties kādā partijā un sākt politisko karjeru, ņemot vērā, ka jau daudzus gadus ir aktīva politikā un nekautrējas izteikt savu viedokli; zvaigzne uzreiz atbildēja, ka nedomā iesaistīties politikā.

Eva paskaidroja, ka šādu lēmumu pieņēmusi jau sen, jo apzinās, ka Holivudā valdošās intrigas salīdzinājumā ar politiskajām spēlēm ir nieks un viņai nav uzaudzēta tik bieza āda, lai viņa varētu darboties politikā.

Longorija turpinās aizstāvēt latīņamerikāņu intereses, bet vēlas to darīt, kā ierasts, no aizkulisēm, ne cenšoties kļūt par galveno personu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu