Aktrise Evana Reičela Vuda sākusi attiecības ar mākslinieku Zaku Villu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «The Westworld» zvaigzne Evana Reičela Vuda sākusi attiecības ar savu kolēģi, kabarē zvaigzni Zaku Villu, ar kuru iepazinās pirms gada, piedaloties kabarē izrādē. Pāris sākumā kļuva par labiem draugiem, sāka kopā muzicēt un izdeva albumu «Rebel and a Basketcase».

11.decembrī mākslinieki, turot viens otra roku, apmeklēja «Critics’ Choice Awards» ceremoniju, bet, Vudai saņemot balvu kā labākajai aktrisei, pāris publiski skūpstījās.

#premiere #honeyglue #rebel #fashion #goodnight

A photo posted by Zach Villa (@zachvilla) on

Vēlāk apmeklējot ceremonijas neoficiālās daļas ballīti, mīlnieki vakaru pavadīja dejojot un skūpstoties.

Friday got me like.... "Where we goin?" #fbf #longhairdontcare #rock Pic by :@stasiphoto

A photo posted by Zach Villa (@zachvilla) on

Viņi iepazinās pirms gada, kad kopā uzstājās kabarē, un vēlāk iedraudzējoties izveidoja savu grupu un septembrī izdeva albumu «Rebel and a Basketcase».

Vuda no 2006. līdz 2010. gadam bija saderinājusies ar dziedātāju Merilinu Mensonu, 2012.gadā aktrise apprecējās ar Džeimiju Bellu, un 2013.gadā viņi kļuva par vecākiem dēlam. Nu sieviete gatava izmēģināt laimi ar savu grupas biedru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu