Aktiera Čārlija Šīna bijusī sieva jau atkal ārstējas no medikamentu atkarības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Aktiera Čārlija Šīna bijusī sieva Brūka Millere, ar kuru aktieris kopā audzina divus bērnus, jau atkal devusies uz rehabilitācijas iestādi, šoreiz - lai ārstētos no medikamentu atkarības. Sieviete vairakkārt nav spējusi pār sevi valdīt un piedzīvojusi nervu lēkmes, kuru iespaidā sapratusi, ka jau atkal jāārstējas.

Informāciju par Brūkas atgriešanos rehabilitācijas iestādē publiski atklājusi viņas māsa, kura paziņojusi, ka pati sieviete izlēma ārstēties, lai nebojātu savu veselību un nervu lēkmju dēļ nenāktos ciest ne viņai, ne citiem.

Ziemassvētkos Brūkas ģimene kopā ar sievietes bērniem apciemos viņu rehabilitācijas iestādē, kurp dosies, lai bērni varētu pavadīt laiku kopā ar māti.

Kamēr Millere atradīsies klīnikā, par bērniem nerūpēsies viņu tēvs, aktieris Čārlijs Šīns, bet gan sievietes māte.

Dvīņu mātei šī nav pirmā reize rehabilitācijas klīnikā, viņa vairākkārt ārstējusies gan no alkoholisma, narkotisko vielu, gan medikamentu atkarībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu