Džonsons svētkos meitai pasniegs dāvanas, tērpies pikačū, ne Ziemassvētku vecīša tērpā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Dveins Džonsons, kopā ar ģimeni fotografējoties Ziemassvētku apsveikuma kartītei, sapratis, ka viņa vienu gadu vecā meita baidās no Ziemassvētku vecīša, tāpēc kartītē viņš ir redzams pikačū, ne Ziemassvētku vecīša tērpā. Tāpat arī pašos svētkos meitai dāvanas pasniegs pikačū.

Aktieris intervijā pastāstīja, ka viņa gadu vecā meita Jasmīna vairāk nekā stundu nespēja beigt raudāt, redzot Ziemassvētku vecīti, tāpēc aktieris, lai iegūtu pozitīvu svētku kartīti, izlēma pārģērbties par pikačū, kas ir mazās meitenītes mīļākais multfilmas varonis.

Dveins izlēmis arī pašos svētkos neizaicināt likteni un iepriecināt meitiņu, panākot, ka viņai dāvanas atnes pikačū, ne kundziņš sarkanā mētelī.

Džonsons stāsta, ka viņa ģimenē svētki būs ieturēti dzeltenos toņos, ne sarkanos, un pirms svētkiem vēstules ar vēlamo dāvanu sarakstu viņi rakstīs pikačū.

Zvaigzne ir drošs, ka jau nākamgad meitiņa būs gatava arī Ziemassvētku vecītim, bet viņš nedomā tai uzspiest cilvēku izraisītu paražu, tādā veidā radot Jasmīnai fobiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu