«bet bet» publicē pirmo dziesmu no albuma «Pērļu zvejnieks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics

Grupa «bet bet», kura ar plašu koncertu sēriju Latvijas laukos un mazpilsētās, šogad atzīmēja savu 25. pastāvēšanas gadadienu, jubilejas gadu noslēdz ar jaunu dziesmu albumu un koncertu sēriju Rīgā, Cēsīs, Rēzeknē un Liepājā.

Jaunajā programmā iekļauts 1989. gadā pirmo reizi publicētais Raimonda Paula un Jāņa Petera dziesmu cikls «Pērļu zvejnieks» un dziesmu cikls ar Aspazijas vārdiem.

Pirmo no albuma dziesmām grupa piedāvā noklausīties «Ziemeļblāzmas romanci», kas agrāk kļuva pazīstama operas solista Jāņa Sproģa un Emīla Dārziņa speciālās mūzikas skolas zēnu kora izpildījumā.

Albums «Pērļu zvejnieks» studijā ierakstīts šā gada nogalē, un visu dziesmu ierakstos piedalās Jāzepa Mediņa Rīga 1. mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā.

Koncertu sērija sākas šo svētdien, 18. decembrī, ar sešu koncertu sēriju mūzikas namā Daile, tam sekos koncerti Rēzeknē, Liepājā un Cēsīs.

Koncerta pirmajā daļā būs grupas pašu rakstītās Ziemassvētku oriģināldziesmas, bet koncerta otrajā daļā kopā ar zēnu kori skanēs maestro Raimonda Paula un Jāņa Petera dziesmu cikls «Pērļu zvejnieks», kā arī dziesmu cikls ar Aspazijas vārdiem.

Visās koncertu norises vietās būs iespējams iegādāties arī jauno CD albumu, kura noformējumā izmantota godalgotā mākslinieces Līgas Ķempes glezna «Puiku dziesma», kurā attēlots Mediņu zēnu koris. Koncertos Rīgā būs iespēja apskatīt arī gleznas oriģinālu.

CD iespējams pasūtīt «Mikrofona ieraksti» mājas lapā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu