«Critics Choice» labākās filmas godalgu saņem «La La Land»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Balvu «Critics Choice» pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā kinomūzikls «La La Land» tika godalgots kā labākā filma. «La La Land» galvenās lomas spēlē aktieri Emma Stouna un Raiens Goslings. Kinolentē attēloti pāra centieni piepildīt sapņus par Holivudu.

«La La Land» režisors un scenārists ir 31 gadu vecais Demjens Šazels, kurš 2014. gadā izlaida kritiķu augstu novērtēto muzikālo filmu «Whiplash» («Atsitiens») par ambiciozu džeza bundzinieku. Filma saņēma trīs ASV Kinoakadēmijas apbalvojumus.

«La La Land» jau šogad godināta Toronto Starptautiskajā filmu festivālā.

Kinofilmu kategorijās labākā aktiera godalgu par veikumu filmā «Manchester by the Sea» saņēma Keisijs Afleks, savukārt Natālija Portmane par galvenās lomas atveidojumu filmā «Jackie» tika godalgota kā labākā aktrise.

Kā labākais otrā plāna aktieris par veikumu filmā «Moonlight» tika godalgots Maheršala Ali, bet Viola Deivisa par lomu filmā «Fences» saņēma labākās otrā plāna aktrises godalgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu