Fani uztraukušies, modele DžiDži Hadida strauji zaudē svaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā nedēļā Parīzē norisinājās modes zīmola «Victoria`s secret» modes šovs. Šovā ne visu uzmanību ieguva modele Irina Šeika, kura pirms skates paziņoja par grūtniecību, daļu uzmanības Šeikai nācās atdot savai kolēģei DžiDži Hadidai, kura ļoti strauji zaudējusi svaru un piesaistīja uzmanību.

Pirms kāda laika modele publiski izteicās, ka dievina savas apaļās formas un neko nedomā mainīt, taču, vērojot viņu tagad staigājam pa mēli, ir skaidrs - modele mainījusi viedokli.

2016.gadā 178 centimetrus garā modele sāka gluži vai «izkust» savu fanu un modes dizaineru priekšā, jo no 58 kilogramiem nu viņa sver nieka 49.

Straujais svara zudums uztraucis daudzus modes dizainerus, kuriem patika DžiDži apaļīgās formas, kā arī viņas fani uztraucas, vai modele nav kritusi anoreksijas valgos.

Modele mierina fanus, sakot, ka viņa neievēro diētu un nemēģina apzināti zaudēt svaru, pie vainas visam ir iedzimta vairogdziedzera slimība, kuras iespaidā viņas svars krasi svārstās.

Jau divus gadus Hadida dzer spēcīgas zāles un tās ietekmē viņas auguma proporcijas, tāpēc, lai neizskatītos tik tieva, modele sākusi nodarboties ar boksu, lai palielinātu muskuļu masu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu