«Rīgas Modes» laiž klajā dziesmas «32. decembris» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tuvojoties svētku laikam, «Austras» balvas ieguvēji - grupa «Rīgas Modes» publicē singla «32. decembris» video un atgādina, ka gada noslēguma koncerts norisināsies jau pavisam drīz - 22. decembrī klubā «One One» (Šarlotes ielā 18A). «Te nu tas ir - «32. decembra» video! Mīlam, skūpstām un tiekamies mūsu Ziemassvētku ballē,» teikts grupas paziņojumā sociālajos tīklos.

Dziesmas klipā grupas solists Kalvis Bormanis un pārējie grupas dalībnieki redzami kādā Jaungada ballītē.

Singls izdots septiņu collu vinilā un ir pieejams ierobežotā 30 eksemplāru tirāžā. Platītes b-pusē iekļauta kaverversija 90. gadu sākuma grupas «Nejautā» dziesmai «Igaunijā sniegs». Abas dziesmas pieejamas arī «iTunes», «Spotify» un citos mūzikas servisos.

Minētajā gada noslēguma koncertā kā īpašie viesi piedalīsies apvienība «Polifauna». Koncertā interesentiem būs iespēja tikt pie jaunā singla vinilā, kā arī albuma «Fantastiski» plates un citiem «Rīgas Modes» suvenīriem.

Biļetes uz pasākumu iegādājamas vietnē «eKase.lv», un pirmās 50 ir pieejamas par 7 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu