Aktieri Sofija Vergara un Džo Manganello kļūs par vecākiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Četrdesmit četrus gadus vecā aktrise Sofija Vergara un trīsdesmit deviņus gadus vecais aktieris Džo Manganello paziņojuši draugiem, ka beidzot kļūs par vecākiem. Viņu izraudzītā surogātmāte ir bērna gaidībās!

Tik tikko aktieru pāris nosvinējuši viena gada laulības jubileju un ar prieku paziņo draugiem, ka nākamā gada pavasarī kļūs par vecākiem!

Pārim ir vienalga - piedzims meitenīte vai puisītis, galvenais, lai bērns ir vesels.

Sofija un Džo jau iekārto bērnistabu, pērk visu vajadzīgo, lasa grāmatas par zīdaiņu aprūpēšanu, un aktrise pat atsakās no lomām, lai spētu būt blakus jaunajam ģimenes loceklim.

Nav zināms vai apaugļošanas procesā izmantota Sofijas olšūna, zvaigzne senāk iesaldējusi vairākas olšūnas un šobrīd tiesājas ar bijušo vīru, kurš vēlas tās izmantot, lai kļūtu par tēvu.

Bijušais vīrs uzskata, ka Sofijai uz olšūnām nav nekādu tiesību, jo par to uzturēšanu visu laulības laiku ir maksājis viņš, ne tā bijusī sieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu