«Brīnumskapis» izdod jaunu albumu «Zilā mēle»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bērnu mūzikas projekts «Brīnumskapis» laidis klajā jaunu albumu «Zilā mēle». Tiek izsludināta arī koncertturneja «Brīnumskapja dziesmu bildes» un koncerts Latvijas Dzelzceļa muzejā.

Ceturtajā studijas albumā dzirdamas jaunas un «Brīnumskapim» līdz šim varbūt neraksturīgas skaņas, tādējādi atklājot pavisam jaunu projekta skanējumu un sajūtu.

«Zilās mēles» dziesmas ir sacerējis ne tikai «Brīnumskapja» komponists Aigars Voitišķis, bet arī Kaķītis Laķītis (Ingus Ulmanis), skolotājs Andris Sējāns un jauns, vēl nezināms «Brīnumskapja» slepenais dziesmu autors – Jānis Kurzemnieks.

Kā jau ierasts, daudzām dziesmām ir «Brīnumskapja» dzejnieka Pētera Brūvera dzejoļi, bet «Zilās mēles» albumā izmantoti arī Ievas Samauskas, Evijas Gulbes, Ingus Ulmaņa, Edgara Šubrovska un Jāņa Šipkēvica teksti.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā albuma kompozīcijas ir iekļautas Ziemassvētku koncertu turnejas «Brīnumskapja dziesmu bildes» programmā, kuras ietvaros kopā ar «Brīnumskapja» draugiem, bērnu vokālo ansambli «Knīpas un knauķi», dziesmas uz skatuves tiek pārvērstas bildēs, piedāvājot jaunu un vēl līdz šim nebijušu koncertu šovu.

Koncerti notiks lielākajās Latvijas koncertzālēs un kultūras namos, bet Rīgā – Latvijas Dzelzceļa muzejā, 26. decembrī plkst. 12.00, 15.00, un tiek izsludināts arī papildkoncerts plkst. 18.

Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu