Kāpēc aktieris Marks Vālbergs aicina zvaigznes nekomentēt politiku?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikas prezidenta vēlēšanas lika dažādām Holivudas zvaigznēm sasparoties un komentēt kandidātu izteikumus, kā arī aicināt savus fanus atbalstīt kādu konkrētu kandidātu. Aktieris Marks Vālbergs aicina zvaigznes neiesaistīties politiskajās spēlēs un nekomentēt politiskos procesus.

Aktieris savā paziņojumā izteicies, ka zvaigznēm būtu jābeidz komentēt politika, jo tāpat viņu domas nevienu neinteresē. Mākslinieku fani skatās filmas, pērk CD, bet politika ir pavisam kas cits, jo zvaigznes nav tās, kuras piepildīs cilvēku ledusskapjus vai nodrošinās labākas dzīves iespējas.

Marks uzskata, ka daudzas slavenības dzīvo savās pasaulītēs un neapzinās, kā ir dzīvot parasta cilvēka dzīvi, kad jādomā gan kā apmaksāt rēķinus, gan ko likt galdā bērniem vakariņās.

Pati zvaigzne nāk no daudzbērnu ģimenes un zina, kā tas ir, kad jādomā, ko ēst, ko vilkt un kā samaksāt par elektrību. Viņš vienmēr ir dzīvojis un arī tagad dzīvo reālā pasaulē.

Marks, kā jau daudzas Holivudas zvaigznes, Amerikas prezidenta vēlēšanās atbalstīja Hilariju Klintoni, bet neizteica nekādus politiskus paziņojumus un neaicināja savus fanus balsot par viņam tīkamo pretendenti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu