Aktrise Sandra Kļaviņa divus gadus ir attiecībās ar 21 gadu jaunāku vīrieti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», aktrise Sandra Kļaviņa (attēlā pa labi) jau pāris gadus vairs nav brīva sieviete, viņas sirdi iekarojis par aktrisi divdesmit vienu gadu jaunāks vīrietis, Rīgas Krievu teātra aktieris Maksims Busels.

Četrdesmit četrus gadus vecā aktrise stāsta, ka viņai un divdesmit trīs gadus vecajam Maksimam ir kopīgas dvēseles vibrācijas, kuras veido ko vairāk nekā kaislību, un tieši pateicoties šīm vibrācijām viņiem izdodas saglabāt attiecības.

Kļaviņa zina, ikdienā dzird tik daudz argumentu, kāpēc attiecības neizdosies, turklāt abi ir atpazīstami un dzīvo intrigu pilnā vidē.

Foto: Ieva Lūka/LETA

Arī aktrises draugi un kolēģi uzskata, ka jauno vīrieti vada aprēķins, viņa tikai nesaprot, kāda veida, ja viņi ir kopā jau divus gadus.

Maksims piebilst, ka viņa draugi neuzskata Sandru par vecu sievieti, kā viņa pati to pozicionē, tie viņu ciena, pirmkārt jau kā aktrisi, otrkārt, redz sievietes skaistumu.

Gan Sandra, gan Maksims, esot līdzās viens otram, jūt, ka apkārt viss «spīd». Maksims nekad tā nav juties ne ar vienu citu sievieti, un Sandra neko tādu nav jutusi pret nevienu vīrieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu