Madonna Trampa uzvarā vaino sievietes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Madonna paudusi neapmierinātību ar Donalda Trampa uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, par to vainojot sievietes, sakot, ka viņas neesot spējušas pieņemt sieviešu dzimuma prezidenti. Vēlēšanas bija kā «dziļas vilšanās un nodevības kombinācija, ko izjūtat, kad jūs pamet kāds, ko mīlat vairāk par visu,» popdīva atzina žurnālam «Billboard».

Madonna, kura piedalījās demokrātu kandidātes Hilarijas Klintones pirmsvēlēšanu kampaņā, uzsvēra, ka «ārprātīgi liela» daļa sieviešu vēlēšanās balsoja par Trampu, kurš lielījies ar savu spēju nesodīti seksuāli aizskart sievietes.

«Sievietes ienīst sievietes,» viņa paziņoja.

«Sieviešu dabā nav atbalstīt citas sievietes. Tas ir patiešām skumji. Vīrieši aizstāv cits citu, un sievietes aizstāv savus vīriešus un bērnus,» žurnālam sacīja 58 gadus vecā dziedātāja.

«Sievietes pagriežas uz iekšieni un vīrieši vairāk vēršas uz ārieni. Lielu tā daļu nosaka greizsirdība un kaut kāda nespēja pieņemt, ka viena no viņām var vadīt valsti,» piebilda Madonna.

Madonna arī atzina, ka pazīst Trampu, norādot, ka viņš ir «ļoti draudzīgs puisis, harismātisks tāda lielīga mačo, alfa tēviņa veidolā».

«Tādi cilvēki ir, man pret to nekas nav iebilstams. Viņiem vienkārši nevajadzētu būt valsts vadītājiem,»

paziņoja dziedātāja.

«Es vienkārši nevaru salikt viņu un Baraku Obamu vienā teikumā, istabā, tajā pašā darba aprakstā,» piebilda Madonna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu