Aktrise Mendija Mūra paziņo, ka viņas brāļi un māte ir homoseksuāli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Mendija Mūra nekad nav vēlējusies runāt par savas privātās dzīves detaļām. Tieši tāpēc liekas šokējošs aktrises pēkšņais paziņojums, ka viņas abi brāļi un māte ir homoseksuāli. Slavenībai vecāku šķiršanās laikā nācās pārdzīvot gan faktu, ka vecāki šķiras, gan faktu, ka māte pamet tēvu citas sievietes dēļ.

Seriāla «This is us» zvaigzne interviju sākusi ar vārdiem, ka parasti par to nerunā, bet vēlas atklāt, ka viņas vecāki ir šķīrušies, piebilstot, ka māte pametusi tēvu sievietes dēļ.

Turpinot iesākto tēmu, zvaigzne piebildusi, ka abi viņas brāļi arī ir homoseksuāli.

Saņemot jautājumu, vai pēkšņa nonākšana šādā vidē ir kā negatīvi ietekmējusi viņu kā cilvēku, aktrise atbildējusi, ka tieši pretēji, viņa iemācījusies pieņemt cilvēkus, saprast tos un apzināties, ka galvenais dzīvē ir mīlēt.

Mendija apzinās, ka vecāki savā laulības laikā viens otru mīlējuši, bet, laikam ejot, mīlestība beigusies un viņi iemīlējuši citus cilvēkus, bet arī pēc šķiršanās visus ģimenes svētkus Mūra ar brāļiem pavadījusi kopā ar abiem vecākiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu