Ar jautru ballīti Rīgā aizvadīts pirmais «OakPong» čempionāts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Gada noslēdzošais mēnesis decembris šogad galvaspilsētā tika ieskandināts ar īpašu vērienu, kad ceturtdienas vakarā vienā no Rīgas vadošajiem friziersaloniem «Kitchen HairLab» norisinājās vēl nebijusi «OakPong» čempionāta ballīte. Tās laikā pasākuma viesu vidū notika sīva cīņa par labākā «Bacardi Oakheart» radītās spēles meistara titulu, kuru vakara noslēgumā ar pārliecinošu punktu pārsvaru ieguva uzņēmējs un sabiedrisko attiecību konsultants Klāvs Radziņš.

Paralēli aizraujošās «OakPong» galda spēles aktivitātēm, ko vadīja allaž pozitīvās zīmola «Bacardi» meitenes, ballītes apmeklētāji baudīja arī izcilos ruma kokteiļus un nodevās mūsdienīgas mūzikas ritmiem.

Vakara kulminācijā visus sagaidīja šobrīd populārais «Mannequin Challenge» jeb izaicinājums, par kura režiju un veiksmīgu norisi gādāja atraktīvais šovmenis Mārtiņš Kapzems. Atbildīgo video operatores lomu aizvadītajā vakarā uzņēmās dizainere un dzīvesstila blogere Maija Armaņeva, kas bija arī šā izaicinājuma idejas autore.

Jautru mirkļu pilno ballīti kuplā skaitā apmeklēja Rīgas modīgākā publika. Vakara viesu vidū bija gan zīmola «QooQoo» dizainere Aļona Bauska, pieprasītā stiliste Indra Salceviča, «YouTube» zvaigzne Anete Ozoliņa, modes blogeris Deniss Ševeļovs, fotogrāfe Karlīna Vītoliņa un «Instagram» modele Agnija Grigule, gan arī daudzi citi saviesīgās dzīves baudītāji.

Friziersalons «Kitchen HairLab», kura īpašniece ir pazīstamā slavenību friziere Diāna Payton, tika svinīgi atklāts šā gada augustā. Salīdzinoši neilgajā darbības laikā tas jau ir paspējis iekarot neskaitāmu rīdzinieku sirdis. Salona pastāvīgo klientu vidū ir arī tādas sabiedrībā pazīstamas personības kā mūziķi Markuss Riva un Jolanta Gulbe, TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga, radio balss Karmena Stepanova, dūla Katrīna Puriņa un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu