Lietas, kuras nekad nebūs iespējams atrast Klojas Kardašjanas mājā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigzne Kloja Kardašjana intervijā «The Good American» atklājusi, ko nekad nebūs iespējams atrast abās viņas mājvietās, un izdevums zvaigznes nosauktās lietas uzskata par pārsteidzošām!

Izdzirdot jautājumu, Kloja Kardašjana uzreiz paziņo, ka pirmā lieta, kuras nekad nebūs viņas mājās, ir kokosrieksti un produkti, kuru veidošanā izmantoti kokosrieksti, jo viņai gluži vienkārši ir alerģija.

Tiesa gan, kokosriekstu piens atrodas viņas ledusskapī, jo sievietes māsu bērni labprāt to dzer un viņa nespēj neiegādāties šo produktu, jo zina, ka mazie būs laimīgi.

Kloja neslēpj, viņai mājās ir daudz dažādu ēdienu un dzērienu, kurus viņa pērk, domājot par iespējamajiem ciemiņiem, bet pati nekad nelieto.

Realitātes šovu zvaigznes ledusskapī nav iespējams atrast speķi, desu vai bekonu, jo viņa visu dzīvi cīnās ar lieko svaru un nevēlas sevi nekādā veidā kārdināt.

Trešā lieta, kura neatrodas slavenības mājās, ir dažādu krāsu fliteri, reiz viņa ar to palīdzību izdaiļojusi brāļa Roba Kardašjana dāvanu, un vēlāk ģimenei ilgi nācās cīnīties, lai mazie, spožie nieciņi pazustu no mājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu