Ar krāšņu šovu, cilvēku iemīļotākajiem hitiem Rīgā uzstājas dziedātāja Ani Loraka

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

30.novembra vakarā Rīgas Kongresu namā ukraiņu dziedātāja Ani Loraka sniedza solokoncertu ar nosaukumu «Karolīna». Tajā iekļautas mākslinieces labākās dziesmas, kā arī populāru ukraiņu autoru dziesmas. Plašā divu stundu koncertprogramma sajūsmināja ikvienu apmeklētāju, kā nekā divdesmit gadi, kuri pavadīti uz skatuves, mākslinieces daiļradē ieviesuši daudzus hitus.

Novembra pēdējos vakarus ukraiņu sievišķīgākā dziedātāja Ani Loraka pavadīja Baltijas valstīs, sniedzot koncertus Igaunijā, Lietuvā un Latvijā.

??#tonight #riga #tomorrow #tallinn #seeyou #showkarolina

A video posted by Ани Лорак (@anilorak) on

Koncertu Rīgas Kongresu namā dziedātāja sāka ar visu iemīļotajām un zināmajām dziesmām, kas vecināja skatītāju vēlmi dziedāt līdzi un aplaudēt, tādā veidā sveicot mākslinieci ar atgriešanos Latvijā.

Savās uzrunās dziedātāja aicināja cilvēkus būt labiem un darīt labus darbus, jo galu galā, saliekot visus pasaules labos cilvēkus vienā vietā, būtu skaidri redzams, ka labā ir vairāk nekā sliktā, tieši tāpēc beigu beigās labais vienmēr uzveic ļauno.

Ir jāprot pateikties par to, kas dzīvē ir dots, un jāapzinās, ka esi labākais, skaistākais, unikāls, un jāiesāk sava diena, ik rītu sakot paldies par to, kas tev dots.

Skanot dziesmai «Удержи мое сердце» (Noturi manu sirdi), koncerta apmeklētāji gaisā cēla sarkanas un dzeltenas sirdis, kuras kustināja mūzikas ritmā, parādot māksliniecei savu mīlestību, tāpat koncerta laikā vairākkārt apmeklētāji atbalstīja mākslinieci, mūzikas ritmā spīdinot telefonu lukturīšus.

Рига! Прекрасный город! Сегодня жду всех ! #шоукаролина #Рига

A photo posted by Ани Лорак (@anilorak) on

Divu stundu garā uzstāšanās ļāva klausītājiem ne tikai dzirdēt vairāk nekā divdesmit populārākās dziedātājas dziesmas, bet redzēt viņu piecos dažādos tēlos, jo pirms katra dziesmu «bloka» Ani devās pārģērbties jaunā tērpā.

Koncerta laikā dziedātāja izlēma no skatuves doties zālē un dziedāt, esot līdzās skatītājiem; viņu, protams, pavadīja divi miesassargi, kuri rūpējās par trauslās, sievišķīgās dziedātājas drošību.

Koncerta izskaņā mākslinieces atbalstītāji sveica dziedātāju ar ziediem un pēdējās dziesmas klausījās, stāvot kājās.

Pirms došanās nost no skatuves Ani atklāja, ka gatavo jaunu koncertprogrammu ar kuru noteikti atgriezīsies Latvijā un ikvienu gaidīs koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu