Paldies grāmatas izdošanā autore teica savai ģimenei, tajā skaitā sabiedrībā pazīstamajam uzņēmējam Jūlijam Krūmiņam, kas finansiāli atbalsta Ances mācības Naturopātiskās medicīnas koledžā (The College of Naturopathic medicine) Londonā: «Ir kāds cilvēks, kam šī pavārgrāmata varbūt nenoderēs tik daudz kā citiem, jo viņš labi iztiek arī ar speķa pīrādziņiem un ikdienišķu cigāru. Tomēr šis ir cilvēks, kam esmu ļoti pateicīga par atbalstu, lai es varētu iegūt savu izglītību un man būtu pamats darīt visu to, ko es šobrīd daru. Varbūt tas viņam tāds rokas vēziens vien ir, taču man tas ir sākums manai karjerai un dzīvei.»
Tāpat paldies tika teikts grāmatas radošajai komandai, grāmatas sponsoram – uzņēmumam «Oscars Fish», bloga TopiVesels.lv veidotājiem un entuziastiem, sekotājiem, kā arī cilvēkiem, kas kļuva par pirmajiem jaunās grāmatas «Topi vesels ar ēdienu» vērtētājiem – kulinārijas ekspertei, žurnāla «Četras Sezonas» redaktorei Signei Meirānei, restorānu «Restorāns 3» un «3 pavāri» šefpavāram Ērikam Dreiblantam un kulinārā bloga LindasVirtuve.lv veidotājai Lindai Tellgrenai.
Atsauksmes par grāmatu «Topi vesels ar ēdienu»
«Esmu dzirdējusi, ka Ance palīdzējusi slimību ar veselīgu un pārdomātu ēdienu pārvērst par veselību. Viņa ir klusiņām iedvesmojusi dažādus cilvēkus tā, ka cilvēks atkal vēlas dzīvot un baudīt. Ieraugot šo grāmatu, nav brīnums, ka tā, jo viņas receptes ir ne tikai vizuāli skaistas, bet pārdomātas un veselīgas, stāsti iedvesmojoši, atmiņas saldas un garša garšīga. Iedvesmojoši,» tā Signe Meirāne, kulinārijas eksperte, žurnāla «Četras Sezonas» redaktore.
«Ēdiena gatavošana un baudīšana ir skaists process, un iedvesmu gatavot jāsmeļas tikpat skaistā grāmatā. Par šo grāmatu varu teikt, ka tā ne tikai iedvesmo, bet arī ļauj smelties zināšanas par garšu un mūsdienu ēst gatavošanas tendencēm. Tā noteikti atradīs vietu arī manā kulinārijas grāmatu plauktā. Mani gatavot visvairāk iedvesmo savvaļas un bioloģiskie produkti, tāpēc pirmās receptes, kuras realizēšu dzīvē, no grāmatas «Topi vesels ar mājas ēdienu», būs «Biešu brauniji», «Nezāļu salāti» un «Ziedošais puķu dārzs». Kuras pagatavosi tu?» - tā Ēriks Dreibants, šefpavārs restorānos «Restorāns 3» un «3 pavāri».