Rīgā igauņu grupa «Ewert and The Two Dragons»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

3. decembrī koncertzālē «Palladium Rīga» uzstāsies grupa «Ewert and The Two Dragons» no Igaunijas, informē «I Love You Records» pārstāve Dace Volfa.

«Ewert and The Two Dragons» koncertējusi gandrīz visās Eiropas valstīs, ASV, Kanādā un vairākas reizes arī Latvijā, tostarp divas reizes uz festivāla «Positivus» galvenās skatuves.

Grupa savu pirmo albumu «Hills Behind The Hills» izdeva paši, bet par nākamā albuma izdošanu noslēdza līgumu ar Latvijas mūzikas apgādu «I Love You Records». Albums «Good Man Down» nāca klajā 2011. gada pavasarī, un kļuva par vienu no veiksmīgākajiem ierakstiem Igaunijas mūzikas vēsturē. Albums saņēma piecas Igaunijas mūzikas balvas tādās nominācijās kā «Gada albums», «Gada rokmūzikas albums», «Gada dziesma», «Labākā grupa» un «Labākais videoklips».

Savukārt «Ewert and The Two Dragons» trešo albumu «Circles» 2015. gadā izdeva ASV apgāds «Sire Records», kas ir «Warner Music Group» dalībnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu