Aktrise Roza Makgovana grāmatā atklās skandalozas detaļas par Holivudas dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Roza Makgovana pēdējā laikā parādās presē ne savu lomu dēļ, bet tāpēc, ka izsaka dažādus skandalozus paziņojumus saistībā ar Holivudu un piedzīvoto. Nu zvaigzne izlēmusi uzrakstīt grāmatu, kurā pastāstīs par savu dzīvi un ikvienu iesaistīto personu sauks tās īstajā vārdā.

Slavenība sola, ka ik lappuse no viņas grāmata būs skandaloza un tajā tiks aprakstīts viss, ko viņa piedzīvojusi savas karjeras laikā.

Roza nebaidās no tiesu darbiem, jo ikviens fakts un vārds, kas tiks minēts, būs uz pierādījumu bāzes.

Vēl nesen aktrise atklāja, ka piedzīvojusi seksuālu uzbrukumu no kāda pazīstama Holivudas producenta, kuru vārdā nesauca, bet grāmatā būs minēts arī viņa vārds.

Makgovana vēlas atklāt visu, ko Holivuda gadu laikā viņai atņēmusi, un arī to, ko viņa ieguvusi, pateicoties popularitātei.

Zvaigzne nebaidās, ka grāmatas dēļ vairs nevarēs filmēties, jo iemantos daudz ienaidnieku; viņa tāpat ļoti reti saņem piedāvājumus kino projektiem, jo jau paspējusi nokaitināt daudzus Holivudā nozīmīgus cilvēkus, atsakoties tiem pakļauties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu