«Labvēlīgais tips» izdod jaunu singlu – «Doriana Greja vecā seja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Tieši Ziemassvētku trakuma startā un valsts budžeta pieņemšanas šova beigās grupa «Labvēlīgais tips» nolēmusi iepriecināt savus fanus ar jaunu singlu «Doriana Greja vecā seja», cerot, ka tas kļūs par decembra galveno grāvēju. Uz pārējo Ziemassvētku laika izdoto singlu fona šis varētu izcelties ar vairākām pozitīvām priekšrocībām – nav pieminēti vārdi sniegs, skujas, balts un klusi, nav ierakstītas zvanu skaņas, bet ir vārdi: «Kas dāvanas dos Ziemassvētkos?» Dziesmas temps ir diezgan ātrs, lai dotos jautrā maršā ap eglīti, ievērojot ugunsdrošības noteikumus un jaunākās likumdošanas norādes.

Par dziesmas melodiju parūpējušies A. Freidenfelds, Ģ. Lūsis un N. Jakušonoks, par tekstu – Andris Freidenfelds, un to visu iemūžināt failos palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no «Labo ierakstu studijas».

Andris Freidenfelds atceras: «Bērnībā es ar apbrīnu uzlūkoju sava mīļotā onkuļa Alberta patīkami grumbaino seju. Tās bija smaidu, smieklu, prieka un labvēlīgas attieksmes grumbiņas, kuras dejoja viņa sejā. Un jau toreiz sapratu, ka novecot ir jāprot. Pretēji Oskara Vailda romāna tēlam Dorianam Grejam, kurš tik ļoti gribēja palikt mūžam jauns, ciniski un ļauni nodarot pāri citiem. Kas attiecas uz nostalģiju tekstā par vecajām platēm, lentēm, disko un Ziemassvētku dāvanām, tā ir norāde uz to, ka mīļas un jaukas atmiņas ir pietiekami liela bagātība.»

«Labvēlīgajam tipam» koncerti decembrī baznīcās nav paredzēti. Bet lai neskumst grupas fani, nākamajā gadā TIPAM 25.

Savukārt 26. novembra vakarā visiem ir iespējams LTV1 kanālā sekot līdzi muzikālajai spēlei «Mana dziesma». Šī būs, iespējams, vislabvēlīgākā muzikālā spēle visā tās pastāvēšanas vēsturē, jo visa raidījuma garumā skanēs labvēlīga mūzika un būsim kopā ar labvēlīgiem cilvēkiem! Raidījums būs veltīts «Labvēlīgajam tipam».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu