Pēc Trampa uzvaras aktrise Kristīna Deivisa uztraucas par savas meitas drošību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne aktrise Kristīna Deivisa pēc Donalda Trampa uzvaras vēlēšanās uztraucas par savas piecus gadus vecās meitiņas drošību. Zvaigzne 2011.gadā adoptēja afroamerikāņu meitenīti, kuru audzina viena pati, un ir gatava uz visu, lai aizsargātu savu bērnu.

Aktrise stāsta, ka, adoptējot meitenīti, tā savā ikdienā neizjuta rasu atšķirības starp cilvēkiem un nav jutusi, ka eiropeīdā rase ir vairāk pasargāta, tātad privileģēta attiecībā pret afroamerikāņu.

Kļūstot par māti, rodas sajūta, ka tava sirds pukst ārpus pašas ķermeņa, un tā ir sagadījies, ka viņas sirds nu atrodas afroamerikāņu meitenītes ķermenī, bet, dzirdot visu, ko Tramps teica vēlēšanu uzrunās, viņai rodas bailes par sava bērna drošību!

Zvaigzne stāsta, ka, uzzinot, ka Donalds uzvarējis vēlēšanās, un apzinoties, ka varenākais Amerikas vīrs strādās virzienos, kas var traumēt viņas bērnu, tā vēlējusies pārcelties uz mežu un iemācīties rīkoties ar ieroci, jo vienmēr aizstāvēs savu bērnu, lai tur vai kas.

Deivisa jau jaunības gados pieredzējusi rasismu un tā sekas, bet pagaidām vēlas dzīvot «burbulī» un nav gatava sazināties ar prezidenta cilvēkiem un lūgt Trampu mainīt savus uzskatus rasisma jautājumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu