Bukmeikeri paredz, ka muzikālajā šovā «Izklausies redzēts» uzvaru gūs Dināra Rudāne

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdien, 27. novembrī noslēgumu piedzīvos iemīļotais pašmāju muzikālais televīzijas šovs «Izklausies redzēts». Triobet bukmeikeri sekoja līdzi «Izklausies redzēts» raidījumiem un ir pārliecināti, ka noslēgumā uzvaru gūs Dināra Rudāne.

Noslēguma raidījumā par uzvaru un naudas balvu, kas tiks ziedota cēlam mērķim, cīnīsies četras dāmas - Dināra Rudāne, Rūta Dūduma, Ieva Sutugovaun Jana Key. Šis raidījums no visiem iepriekšējiem atšķirsies ar to, ka viss būs skatītāju rokās, jo uzvarētājs tiks noteikts pēc līdzjutēju balsojuma. Četras, nu jau iemīļotas, raidījuma «Izklusies redzēts» dāmas iejutīsies ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē zināmu personāžu tēlos.

Skatītāju simpātijas un uzvaru Dināra Rudāne centīsies iegūt iejūtoties šarmantās Vitnijas Hjūstones tēlā. Rudānei ir diezgan liela iespēja gūt uzvaru, kā nekā viņa jau ir bijusi vairāku raidījumu līdere. Triobet bukmeikeri Dināras iespējai plūkt laurus trešajā «Izklausies redzēts» sezonā piedēvējuši 35% iespējamību.

Par nākamo iespējamāko uzvaras pretendenti bukmeikeri izvirzījuši dziedātāju Janu Key. Viņa finālā iejutīsies pretējā dzimuma tēlā, izpildot kādu no pasaules slavenā dziedātāja Prinsa skaņdarbiem. Jana ir piedalījusies daudzos šovos un pat Eirovīzijā. Aktivitāte un dalība tajos ir padarījusi viņu vairāk atpazīstamu, kā arī kopā ar Janas lielisko vokālu un spēju iejusties tēlos, bukmeikeri uzskata, ka viņa ir nopietna uzvaras pretendente. Tāpēc iespējai tikt pie uzvaras viņi piešķīruši 25% varbūtību.

Atraktīvā un sabiedrībā zināmā dziedātāja Ieva Sutugova šova finālā attēlos provokatīvo amerikāņu dziedātāju Mailiju Sairusu. Aktīvie šova skatītāji noteikti ir pamanījuši, ka Ievai labi izdodas attēlot dažāda žanra māksliniekus gan viņu vokālu, gan kustības, kā arī vizuālo izskatu. Triobet bukmeikeri Sutugovai prognozē 21% iespējamību saņemt augstāko skatītāju balsojumu.

Dziedātāja un vokālā pedagoģe Rūta Dūduma «Izklausies redzēts» noslēguma epizodē skatītājus priecēs attēlojot multiplikācijas filmas «Frozen» galveno personāžu – skaisto Elzu. Triobet bukmeikeri Rūtas varbūtībai kāpt uz goda pjedestāla pirmās vietas pakāpiena sniedz 19% iespēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu