Aktierim Bredam Pitam piedēvē romānu ar aktrisi Margo Robiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Nedēļas nogalē parādījās jauns baumu vilnis saistībā ar aktiera Breda Pita mīlas dzīvi. Žurnāls «Grazia» raksta, ka aktierim Bredam Pitam ir romāns ar aktrisi Margo Robiju.

Izdevumam kāds noslēpumains avots atklājis, ka aktiera jaunā mīļotā ir gana populāra persona, turklāt daudz jaunāka par viņa vēl pagaidām esošo sievu aktrisi Andželīnu Džoliju.

Pitam tiek piedēvēts romāns ar aktrisi Margo Robiju, kura iemantojusi ļoti lielu popularitāti, pateicoties filmai «Suicide squad», kurā atveidoja Hērliju Kvinnu.

Tāpat žurnāls raksta, ka Pitam vienmēr bijusi vājība pret blondīnēm un Margo pilnībā atbilst viņa ideālās sievietes veidolam.

Lai vai kā, informācija, ka aktierim simpatizē blondā skaistule, nav nekāds jaunums, viņš vēlējās sievieti piesaistīt producentu kompānijai «Plan B films», un Džolija viņam to nav ļāvusi, jo jutusi greizsirdību pret jauno aktrisi.

Avots atklāj, ka aktieri tikušies un joprojām turpina doties uz randiņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu