Kanje Vests «dīvainas uzvedības» dēļ ievietots slimnīcā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Repa superzvaigzne Kanje Vests pirmdien nogādātās slimnīcā, ziņo mediji, piebilstot, ka repera pēdējo dienu dīvainā uzvedība raisījusi bažas par viņa mentālo stāvokli.

Atsaucoties uz varasiestādēm, telekanāls «NBC News» ziņoja, ka iesaistīta policija un Vests ievietots slimnīcā Losandželosā, kur tiek novērots.

Uzņēmums «Live Nation», kas organizē koncertus, pirmdien atcēla visus atlikušos koncertus Vestas koncerttūrē ASV un Kanādā.

Atcelts 21 koncerts, tostarp koncerti Vašingtonā, Ņujorkā un Toronto.

«Live Nation» tviterī paziņoja, ka atgriezīs naudu par iegādātajām biļetēm.

Vesta dīvaino uzvedību mediji pamanīja jau ceturtdien Sanhosē, Kalifornijā.

Reperis koncerta laikā vairākkārt pārtrauca uzstāšanos, lai gari un plaši kritizētu politiķus, savus fanus un paustu atbalstu ASV prezidenta amatā ievēlētajam Donaldam Trampam.

Savus fanus Vests sarūgtināja arī sestdien Sakramento, kur sāka koncertu ar 90 minūšu nokavēšanos un tad to pēc trīs dziesmu izpildīšanas pārtrauca, lai kritizētu demokrātu politiķi Hilariju Klintoni, Bejonsi un viņas vīru reperi «Jay Z» un citas sabiedrībā zināmas personas.

Savukārt svētdien Vests atcēla koncertu Losandželosā.

Vesta uzvedība ir izsaukusi gan fanu kritiku, gan raisījusi bažas par viņa mentālo stāvokli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu