Dziedātājs Marks Antonijs un Šenona de Lima paziņo par šķiršanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājs Marks Antonijs un skaistumkonkursu dalībniece Šenona de Lima pēc divu gadu laulības izlēmuši iet katrs savu ceļu. Šķiršanās paziņojums tika publiskots pāris dienas pēc «Latin Grammy» balvu pasniegšanas, kurā Marks Antonijs, skatītāju mudināts, skūpstīja savu bērnu māti, dziedātāju Dženiferu Lopesu.

Šķiršanās komentēta ar vārdiem, ka viņu attiecības vienkārši nedarbojas un tiem nav daudz kopīgu interešu, kurām pieķerties, lai sāktu veidot attiecības no jauna.

Četrdesmit astoņus gadus vecais Marks Antonijs un divdesmit astoņus gadus vecā Šenona de Lima apprecējās 2014.gada 11.novembrī ceļojuma laikā uz Dominikānu.

Marks un Šenona sāka tikties 2012.gadā pāris mēnešus pēc tam, kad Antonijs un viņa bijusī sieva, dziedātāja Dženifera Lopesa publiski paziņoja par šķiršanos.

Antonijs un Lima 2013.gadā izšķīrās, bet 2014.gadā apvienojās mākslinieka videoklipa «Flor Palida» filmēšanā un mēnesi pēc tam apprecējās.

Par spīti laulības šķiršanai Dženifera Lopesa saglabāja tuvas attiecības ar bijušo vīru un viņa jauno mīlestību, par to liecina neskaitāmas kopīgas fotogrāfijas portālā «Instagram».

Nu Marks šķiras, arī Dženifera ir brīva, viņi tikko skūpstījās uz skatuves, vai bijušie laulātie draugi atkal būs pāris?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu