Kloja Kardašjana prezentēs jaunu realitātes šovu par svara zaudēšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigzne Kloja Kardašjana atzinusi, ka visu dzīvi cīnās ar lieko svaru un pavada ilgas stundas sporta zālē, un atsakās no ļoti daudziem ēdieniem, lai saglabātu perfektu formu. Nu sieviete izlēmusi ar savu problēmu nopelnīt un izveidos jaunu realitātes šovu «Revenge Body with Khloe Kardashian».

Jaunajā realitātes šovā Kloja pastāstīs par sevi un savu cīņu ar lieko svaru, tāpat viņa palīdzēs no liekā svara atbrīvoties sešpadsmit dalībniekiem.

Zvaigzne vadīs šovu un panāks, ka dalībnieki zaudē svaru, vadoties pēc savas pieredzes, atklās dažādus noslēpumus, kurus atklājusi, ievērojot diētas un sportojot, tādā veidā parādot dalībniekiem, kā sabalansēt sportu un ēšanu.

Kloja stāsta, ka viņai visu dzīvi bijis liekais svars, jau bērnībā viņa stresa situācijās daudz ēdusi, jo ēdiens palīdzējis justies labāk.

Vēlāk slavenība izstrādāja sev piemērotu svara zaudēšanas programmu un, gūstot rezultātus, vairs nav spējusi apstāties svara zaudēšanas mānijā.

Kardašjana aicina pieteikties dalībniekus, kā galveno motivāciju izvirzot visu negatīvo, ko cilvēki dzirdējuši, visas negatīvās emocijas, kuras saņēmuši, jo, to liekot par bāzi, radīsies motivācija pierādīt, ka viņi var un nav sliktāki par citiem.

Ja šo negatīvismu pārvērš rīcībā, ne sevis žēlošanā un ēšanā, ikviens gūst rezultātu.

Šovs ēterā parādīsies jau 12.janvārī, un pirmajā sezonā tam būs astoņas sērijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu