Modīgie rīdzinieki ļaujas jautrībai zīmola «QooQoo» ballītē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Darren Kane

17. novembrī, Latvijas proklamēšanas gadadienas priekšvakarā, kolorītais pašmāju zīmols «QooQoo» savā studijā pulcēja stilīgākos Rīgas modes gardēžus, lai kopīgi nodotos jautrajai «Make Riga Great Again» ballītei. Vakara gaitā «QooQoo» telpas piepildīja gan jaudīgi modernās mūzikas ritmi populāras «Instagram» modeles Agnijas Grigules izpildījumā, gan arī neprātīgas dejas, kas nerimās līdz pat pusnaktij.

Paralēli līksmās atmosfēras baudīšanai ballītes viesi nodevās arī zīmola jaunās kolekcijas apskatei un stilīgiem pirkumiem, kā arī sildījās ar gardajiem ruma kokteiļiem.

Viesmīlīgajās studijas telpās aizvadītajā vakarā jau ierasti pulcējās Rīgas modīgākie zīmola cienītāji, tostarp arī QooQoo dizainere Aļona Bauska, fotogrāfe Karlīna Vītoliņa, modes redaktore Kristīne Rudzinska, blogeris Jaroslavs Barišņikovs un daudzi citi.

Viesi pēc stilīgā zīmola jauno tērpu apskatīšanas un pielaikošanas labprāt nodevās dejām, lai nosvinētu zīmola jauno veikumu, kā arī ieskandinātu brīvdienu sākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu