Grupa «CanZone» smagā roka noskaņās prezentē savu jauno videoklipu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

16. novembrī «Latvijas 1. Rokkafejnīcā» grupa «CanZone», kuru iepazinām tuvāk kā Milleru-Balandīnu ģimeni televīzijas šovā «Dziedošās ģimenes», sniedza koncertu un prezentēja savu jauno mūzikas video dziesmai «Pašrūpe».

«CanZone» ir grupa, kura izpilda roka, popa un folka sajaukumu, radot neatkārtojamu skanējumu, kuru palīdz izveidot rokgrupai netipiska instrumenta – akordeona piesaiste.

Canzone - Pašrūpe from Reinis Kaulins on Vimeo.

Prezentāciju grupa sāka ar dzejoļa priekšlasījumu, kas koncerta baudītājus noskaņoja uz pareizā emocionālā viļņa un ļāva uzreiz iegrimt grupas mūzikā.

Vēlāk sekoja svētku koncerts, kurā grupa izpildīja atbalstītāju iemīļotās dziesmas, jaunus skaņdarbus, kā arī dažas populāras kaverversijas jaunās skaņās.

Tā kā tuvojas Latvijas valsts svētki, «CanZone» nevarēja neizpildīt savu versiju dziesmai «Pūt vējiņi», ko savā veidā pasniedza kā dāvanu dzimtenei svētkos. Grupas izpildījumam pievienojās arī sanākušie viesi, vienojoties kopīgā dziesmā.

Izskanot pēdējai koncerta dziesmai, grupa prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Pašrūpe», pastāstot gan par filmēšanas procesu, gan sakot paldies ikvienam, kurš iesaistījās procesā un palīdzēja īstenot mūziķu idejas.

Režisore Dace Līdumniece un operators Reinis Kauliņš spēja videoklipu izveidot tā, lai ikviens saprastu galveno domu un, vērojot klipu, spētu pamanīt daudz dažādu simbolu, kuri rada vielu pārdomām un beigās sapratni, ka pašrūpe ikviena dzīvē ir vajadzīga.

Pirms klipa izrādīšanas grupas soliste Dagnija izteicās, ka dziesma ir ļoti īpaša, ilgi sirdī lolota, tas ir stāsts par sevis meklējumiem, prāta atbrīvošanu un attīstību uz ko labāku, augstāku.

Skanot daudzajiem paldies vārdiem, grupas dalībnieks Raitis, kurš ir arī solistes Dagnijas vīrs, pasniedzot ziedus, lielāko paldies teica tieši Dagnijai, jo bez viņas darba, entuziasma nekas nenotiktu.

Nu grupa strādā pie albuma, kuru plāno prezentēt saviem klausītājiem nākamajā gadā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu