Kraukšķītis dodas ceļojumā pa Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Margaritas Stārastes pasaku vīriņš «Kraukšķītis», ko Latvijas Jaunatnes teātra muzikālās izrādes stāstā savulaik ietērpa Marats Samauskis un Niks Matvejevs, decembrī dosies ceļojumā pie Latvijas bērniem, viesojoties 15 pilsētās!

«Kraukšķītis» ir viena no populārākajām Margaritas Stārastes pasakām, kas pērn piedzīvoja pirmizrādi. Uzreiz pēc tās šis iestudējums tika nodēvēts par pēdējo gadu krāšņāko izrādi bērniem, un ne velti – pasakainos kostīmus ir gatavojusi Jūlija Ļaha, bet izrādes režiju veidoja Ivars Lūsis. Kopumā izrādē darbojas ap 40 dalībnieku – līdzās pieredzējušajiem aktieriem Zigurdam Neimanim, Pēterim Šogolovam, Raimondai Vazdikai, Dacei Makovskai, Sandim Bergholdam un Madarai Celmai uz skatuves redzēsim arī Latvijas Jaunatnes teātra bērnu un jauniešu studijas audzēkņus. Galvenajā – Kraukšķīša lomā būs redzams jaunais dziedātājs Miks Galvanovskis.


«Kraukšķīša» muzikālais ceļojums sāksies 3. decembrī Alūksnē, bet turpināsies Krustpilī, Cēsīs, Valmierā, Ādažos, Ventspilī, Talsos, Rēzeknē, Bauskā, Liepājā, Saldū, Mārupē, Jelgavā un Ogrē. Vienīgā izrāde Rīgā, Latvijas Jaunatnes teātra zālē būs 21. decembrī. Uz dažām no turnejas izrādēm biļetes vēl ir pieejamas «Biļešu paradīzē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu