Kardašjanas mīļoto Tristanu Tomsonu komandas biedri dēvē par misteru Kardašjanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kloja Kardašjana ir vienīgā no Kardašjanu vārda nesējām, kurai vēl nav savu bērnu, un nu tiek baumots, ka arī ar otro pusīti varētu būt problēmas. Klojas mīļotais NBA basketbola zvaigzne Tristans Tomsons tiek ķircināts viņu attiecību dēļ.

Baumo, ka tieši šī ķircināšana - komandas biedri Tristanu dēvē par misteru Kardašjanu - varētu maksāt Klojai viņas attiecības, jo sportists to neuztver kā joku, bet apkaunojumu.

Runas par iespējamo šķiršanos, apziņa, ka visi citi Kardašjani ir atraduši savas otrās pusītes un kļuvuši par vecākiem, apbēdina Kloju, jo viņa nekad nedomāja, ka pēc trīsdesmit gadu sasniegšanas būs šķirtene un bez bērniem.

Tristans paziņo, ka baumas par šķiršanos ir tīrākās muļķības, viņam rūp Kloja un tie darīs visu, lai izveidotu pilnvērtīgu ģimeni.

Pirms nedēļas rakstījām, ka NBA zvaigzne paziņojis mīļotajai, ka viņu mīlestības dēļ tai jāturas pēc iespējas tālāk no Kardašjanu ģimenes un to lētās slavas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu