Slavenības, kuras kaut reizi pametušas savus vīriešus sieviešu dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudā nav nekāds brīnums, ja kāds aktieris, dziedātājs paziņo par savu homoseksualitāti vai biseksualitāti, tāpēc nereti ir gadījumi, kad sieviešu kārtas zvaigznes pamet savus mīļotos sieviešu dēļ.

Aktrise Anna Heša. Aktrise divus gadus bija laimīga attiecībās ar komiķi un aktieri Stīvu Mārtinu. Tad, apmeklējot prestižās «Oskara» balvas ballīti, viņa satika komiķi Elenu Dedženeresu un iemīlējās. Sievietes dēļ viņa pameta Mārtinu un sāka attiecības ar Elenu, diemžēl pēc pāris gadiem viņas izšķīrās.

Aktrise Porša del Rosi. Pirms 2008.gadā apprecēja komiķi Elenu Dedženeresu, aktrise bija vairākās attiecībās ar vīriešiem un bija pat precējusies. Satiekot Elenu, viņa saprata, kāpēc līdz šim attiecības bijušas neveiksmīgas.

Aktrise Andželīna Džolija. Zvaigzne bija laimīgi kopā ar aktieri Džoniju Lī Milleru, bet tad satika japāņu modeli Dženiju Šimizu un sāka krāpt vīru, vēlāk izšķiroties zvaigzne un modele turpināja savu romānu.

Aktrise Sintija Niksone. Seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne sešpadsmit gadus dzīvoja kopā ar mīļoto vīrieti un audzināja divus bērnus. 2003.gadā viņa pameta savu bērnu tēvu un drīz vien paziņoja, ka ir attiecībās ar sievieti, kuru nu ir apprecējusi.

Aktrise Ambera Hērda. Laikā, kad aktrise Ambera Hērda un aktieris Džonijs Deps nebija izšķīrušies, klīda baumas, ka Džonijs nespēj sadzīvot ar viņas biseksualitāti un vēmi pavadīt laiku kopā ar sievietēm. Pēc šķiršanās no Depa Hērda vairakkārt redzēta romantiskās situācijās ar sievietēm.

Aktrise Lindsija Loena. Lindsija satikās ar televīzijas personību Kalumu Bestu, bet 2007.gadā izbeidza viņu attiecības un uzreiz paziņoja par attiecībām ar dīdžeju Samantu Ronsoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu