Modele Aija Tērauda uzskata, ka Donaldam Trampam rokās ir visi vajadzīgie trumpji

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nevienam nav nekāds jaunums, ka par Amerikas jauno prezidentu ir ievēlēts republikāņu partijas kandidāts Donalds Tramps. Amerikā dzīvojošā latviešu modele un aktrise Aija Tērauda ir priecīga, ka par Amerikas jauno prezidentu ir kļuvis tieši Tramps.

Modele kopā ar vīru sekoja līdzi vēlēšanām līdz pat pašām beigām, lai, ejot gulēt, būtu mierīgi par rezultātu, un beigās bija priecīgi par rezultātu.

A while ago somewhere #TBT

A photo posted by Aija Terauda (@aijaterauda) on

«Es ceru, ka Tramps ieviesīs vajadzīgās pārmaiņas valstī, kā viņš to ir solījis un sola. Trampam rokās ir visi trumpji, lai realizētu savas idejas, piedevām viņam var palīdzēt Senāts un Kongress, kas ir Republikāņu partijas vairākums,» aizdomājas Aija.

Aija jau pirms vēlēšanām juta, ka tieši Tramps tiks ievēlēts, jo viņu atbalsta ļoti daudzi Amerikas jaunieši, tāpat arī Aijas vīrs un viņa vecāki izteica atbalstu Trampam, atdodot savas balsis.

#aijaterauda #tbt

A photo posted by Aija Terauda (@aijaterauda) on

«Man patika, Tampa uzvaras pateicības runa, kurā viņš teica, ka amerikāņiem ir laiks apvienoties un padarīt Ameriku jau atkal lielisku,» priecājas Aija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu