Latvijā pieprasītā dziedniece Agnese Ziediņa-Zariņa Indijā saķērusi «Chikungunya» vīrusu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Latvijā pieprasītā dziedniece Agnese Ziediņa-Zariņa kopš oktobra beigām atrodas Indijā, kurp devusies kopā ar grupu no Latvijas, apskata skaistākās vietas un iepazīst dažādas dievības.

Foto: facebook.com

Vairāk nekā divu nedēļu ilgā braucienā Agnese izbaudīja Himalajus, Divali svētkus, Deli, redzēja vietējo iedzīvotāju piketu, hinduistu versijā veidoto Zelta jeb Sudraba templi, auglības templi, Pakistānas un Indijas ikvakara robežu slēgšanu, Dalailamas templi un daudz ko citu.

Foto: facebook.com

«No viena moskīta koduma esmu saķērusi «Chikungunya» vīrusu jeb drudzi. Visi izslimojās ar vēderiem ceļojuma sākumā. Mani pieveica ods ceļojuma beigās. Nu ko! Tagad gultas režīms uz tuvākajām divām nedēļām,» raksta Agnese savā portāla «Facebook» kontā.

Foto: Facebook

Par izveidojušos situāciju Agnese vēl spēj ironizēt, sakot, ka visa ceļojuma laikā viņu sakoda tikai divi odi un, kad iekoda otrais, viņa uzreiz jau juta, ka tas viņai ir ko pielaidis. Neviens no grupas Agnesei uzreiz nenoticēja, nu, redzot sekas, tic visi.

Foto: Facebook

«Vīruss ir nejauks neciešamo locītavu un kaulu sāpju dēļ, muskuļu sāpju, bet nav nāvējošs. Kā arī imunitāte izveidojas uz visu dzīvi!» raksta Agnese.

Foto: facebook.com

Dziednieces draugi un sekotāji vēl viņai veselību, un sieviete atbild, ka par visu ir padomāts.

Foto: Facebook

Agnesei atgriežoties Latvijā, dzīvesstila portālā «Sejas» būs iespējams izlasīt par viņas Indijas ceļojuma iespaidiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu