Mensons jaunākajā videoklipā «nocērt galvu Trampam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Merilins Mensons ASV prezidenta vēlēšanu dienā laidis klajā mūzikas video dziesmai «SAY10», kurā nocērt galvu Republikāņu partijas kandidātam Donaldam Trampam, vēsta laikraksts «The Independent». «Kā māksliniekam, mans pienākums ir uzdot jautājumus. Skatītājam uz tiem ir jāatbild,» norādījis mūziķis

Video klipā Mensons saplēš Bībeli un pēc tam nocērt galvu Trampa līdziniekam. Galva ar Trampam raksturīgo matu sakārtojumu ir redzama tikai mirkli, un klips noslēdzas ar līķi uzvalkā un sarkanā kaklasaitē, kurš guļ asins peļķē.

Mūziķis norādījis, ka video radīts ar mērķi raisīt pārdomas. «Tas ir par izmisuma vadītu cilvēku rīcību, kuri tic kaut kam, ko sludina neticīgais,» savu darbu komentējis Mensons. Iepriekš viņa bija atklājis, ka vēlēšanās nepiedalīsies un savu balsi neatdos ne par Trampu, ne Demokrātu partijas kandidāti Hilariju Klintoni, jo nevēlas būt daļa no šī vēstures notikuma.

Jau ziņots, ka ar balsošanu vairākos Austrumkrasta štatos otrdien sākušās ASV prezidenta vēlēšanas, kurās uz Baltā nama saimnieka godu no Demokrātu partijas pretendē Hilarija Klintone, bet no Republikāņu partijas – Donalds Tramps.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu