Sabiedrībā pazīstamas personas līksmo dzērieniem un bāriem veltīta žurnāla atklāšanas svētkos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pagājušajā piektdienā, 4. novembrī, kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» notika žurnāla «Lete» atklāšanas svētki. Pasākumā bija iespēja iepazīties ar žurnāla veidotājiem un sabiedrībā pazīstamām personām, kuras piedalījušās pirmā numura tapšanā.

«Lete» ir ilustratīvi informatīvs žurnāls ar izmeklētu saturu. Tas tapis sadarbībā ar Latvijas Bārmeņu federāciju un iznāks reizi ceturksnī, katrā numurā piedāvājot kvalitatīvu un padziļinātu informāciju par dažādiem dzērienu, bāru un atpūtas industrijas jaunumiem.

Žurnāla lappusēs lasāmas intervijas ar spilgtām personībām, pieredzes un ceļojumu stāsti, raksti par nozares aktualitātēm vietējā un pasaules līmenī, Latvijas bārmeņu un uzņēmumu sasniegumiem, kā arī receptes un profesionāli padomi.

Prezentācijas vakarā ikviens viesis saņēma jaunā žurnāla eksemplāru, kā arī varēja baudīt kultūras bāra sagādātos dzērienus un uzkodas.

Pēc vakara svinīgās daļas, kuru vadīja televīzijas personība Aivis Ceriņš, viesi neizklīda, bet pie dzērienu glāzēm nodevās sarunām par jaunumiem bāru industrijā, apspriežot savus mīļākos kokteiļus un Rīgas izklaides vietas.

Atklāšanas svētkus pagodināja Latvijā pazīstami bārmeņi un izklaides industrijas pārstāvji. Pasākumu apmeklēja tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā veselīga dzīvesveida speciāliste Elita Drāke, populārais pavārs Elmārs Tannis, uzņēmējs Arnis Bikšus, uzņēmējs Armands Mednieks un godalgotie bārmeņi – brāļi Reizenbergi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu