Pašmāju skaistumkopšanas eksperti novērtē jaunās matu ķemmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Sestdienas, 5. novembra, pēcpusdienā ikgadējās skaistumkopšanas industrijas izstādes «Baltic Beauty» laikā vadošajiem skaistumkopšanas redaktoriem, blogeriem un citiem jomas entuziastiem tika prezentētas inovatīvās «IKOO» matu ķemmes. Jaunās ķemmes steidza novērtēt arī sabiedrībā pazīstamas personas!

Uzreiz pēc uzrunām skaistumkopšanas ekspertu uzmanībai tika piedāvāta top frizieres Beatrises Kokanas meistarklase. Tās laikā viņa ar vienu no brīvprātīgajām modelēm demonstrēja 2016. gada jaunumu - elektronisko matu ķemmi ar keramikas pārklājuma sariņiem, kas vienmērīgi izķemmē un iztaisno matus, padarot tos veselīgi mirdzošus un nebojājot matu struktūru.

Savos iespaidos par jauno ķemmi prezentācijas laikā dalījās arī uzņēmēja un Starptautiskās kosmetoloģijas koledžas dibinātāja Marika Ģederte, kura šo ierīci ik dienu testēja vairāk nekā trīs nedēļu garumā. Arī Marika atzina, ka elektroniskā ķemme ir lielisks palīglīdzeklis viņas steidzīgajā ikdienā, it sevišķi no rītiem, kad laika resursi ir visai ierobežoti.

Pasākuma neformālajā daļā klātesošie turpināja iepazīt plašo produkcijas klāstu, izmēģinot to uz saviem matiem un daloties iespaidos par redzēto. Starplaikos viesi baudīja arī gardas uzkodas, kā arī veldzējās ar atspirdzinošiem kokteiļiem.

Viesu vidū bija televīzijas personība Lelde Lietaviete, uzņēmēja Marika Ģederte, televīzijas personība Ketija Šēnberga, modes pazinējs Jaroslavs Barišņikovs un pasākumu rīkotājs Deniss Ševeļovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu