Konjaka gardēži bauda septiņu neaizmirstamu garšu buķešu vakaru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

4.novembra vakarā Mūkusalas Mākslas salonā norisinājās īpašais «Hennessy XO» vakars, kurā konjaka cienītājiem bija iespējams baudīt mākslas darbu izstādi un dažādos zīmola konjaka dzērienus.

Vakars tika veidots kā garšas ceļojums, jo, jau ienākot telpā, viesi iesāka gastronomisko ceļojumu, baudot konjaku, kura garšas paspilgtināja īpaši veidotas septiņas uzkodas.

Par katru uzkodu pastāstīja konjaka un uzkodu pārzinātājas, tādā veidā ļaujot viesiem ne tikai izgaršot dažādās garšu buķetes, bet arī saprast sagaršoto.

Uzkodu pārzinātājas bija tērpušās skaistajās dizaineres Daces Bahmanes radītajās kleitās. Arī pati dizainere kopā ar vīru apmeklēja pasākumu un baudīja vakaru kopā ar viesiem.

Par uzkodām, gastronomisko piedzīvojumu parūpējās pašmāju pavārs Artūrs Taškāns.

Īpašo vakaru apmeklēja Latvijas sabiedrības elites pārstāvji, dažādi uzņēmēji, deputāti, kuri iecienījuši ikdienas vajadzībām un darba svinībām izvēlēties tieši konjaku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu