Taigera Vuda jauno mīļoto aiztur policija un somiņā atrod 200000 dolāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Golfa zvaigzne Taigers Vuds sācis jaunas attiecības ar trīsdesmit trīs gadus veco stilisti Kristīnu Smitu. Pēc randiņa ar zvaigzni sievieti lidostā aizturējusi policija un atradusi viņas somiņā lielu naudas summu!

Policija aizturējusi sievieti lidostā, veicot profilakses pārbaudi, un, pārmeklējot viņas mantas, atradusi 200000 dolāru, ko stilistei iedevis mīļotais vīrietis Taigers Vuds.

Showing @smiththe2nd some ❤️ Last day to get tickets for his show #donottouch

A photo posted by Kristin Smith (@thecladlife) on

Saņemot jautājumu vai viņa var pierādīt, ka nauda tiešām ir viņas, un vai viņas mīļotais var ierasties lidostā un parādīt transakcijas, kuras pierāda naudas piederību viņam, sieviete atteikusies runāt ar policiju bez jurista, kā nekā, uzzinot, ka pārbaudes rezultāti būs pieejami publiski, nav vēlējusies afišēt mīļotā vārdu.

Vēlāk Smita atbrīvota kopā ar visu naudu un jau ar nākamo reisu devusies uz Dalasu.

Brighter than ever ?

A photo posted by Kristin Smith (@thecladlife) on

Sievietes biežie pārlidojumi paspilgtina runas par viņas un Vuda attiecībām, kā nekā, sākoties baumām par viņu romānu, arī kļuva zināms, ka stiliste bieži redzama lidostā, kura atrodas netālu no Taigera dzīvesvietas.

Kristīnas māsīca presei komentējusi savas radinieces un slavenības attiecības ar vārdiem, ka tas ir lieliski, ka viņi satiekas, bet viņa nedrīkst neko komentēt.

Always love working with the talented @thebeautygroupdallas ?

A photo posted by Kristin Smith (@thecladlife) on

Smita audzina dēlu no iepriekšējām attiecībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu