Alīna Kellere pastāsta par saviem modes nedēļas tērpiem un 2017. gada modes tendencēm!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

No 27.oktobra līdz 2.novembrim Rīgā norisi gadskārtējā Rīgas modes nedēļa, kurā iespējams aplūkot gan vietējo modes dizaineru tērpus, gan ārvalstu dizaineru darinājumus. Modes nedēļa ir īpašs notikums Latvijas modes ekspertiem, kuri katrai dienai piemeklē atbilstošu tēlu, aksesuārus un ar savu klātbūtni mēģina iezīmēt modes tendences. Modes eksperte Alīna Kellere sadarbojas ar tādiem zīmoliem kā «Pandora», «Lindex», «Shein», «Pinko», «Este Latvia», «Coccinelle», «Andiata», «Guess», «Marmara sterling» un daudziem citiem, uz Rīgas modes nedēļu dodas īpaši pārdomātos tēlos, jo mode ir gan viņas kaislība, gan darbs!

Foto: Publiciātes foto

Atklāšanas diena!

Atklāšanas dienai par godu Alīna Kellere Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā ieradās tērpusies zilā samta kleitā.

«Samta apģērbs ir viens no pēdējiem populārākajiem trendiem. Tāpat, vērojot manu tēlu, jūs redzat, ka arī mani apavi ir no samta un izpelnījās ļoti lielu uzmanību no citiem modes mīļotājiem,» stāsta Alīna.

Modes eksperte ir droša, ka viņas tēls lieliski atbilda pasākumam, kuru viņa apmeklēja, – Rīgas modes nedēļas atklāšanai ar īpašo zīmola «Amoralle» skati.

Foto: Publiciātes foto

Rīgas modes nedēļas 2. diena!

Par otrās dienas tērpu Alīna saka īpašu paldies Uzbekistānas zīmolam «Moel Bosh», kurš prezentēja savu jauno kolekciju «ss17» Maskavas modes nedēļas ietvaros. Tā kā dizainers jau labu laiku mitinās Rīgā, Alīna cer ieraudzīt viņa kolekciju kādā no nākamajām Rīgas modes nedēļām.

«Izvēlējos džinsa komplektu un baltu blūzi no viņu jaunās kolekcijas, tēlu paspilgtināju ar samta aksesuāriem. Starp citu, somiņa, kura redzama fotogrāfijā, ir no manas somiņu kolekcijas, kuru veidoju sadarbībā ar dizaineri Annu Krūzi. Kolekcijā būs pieci dažādi somiņu modeļi, un portāla lasītāji šo informāciju uzzināja pirmie,» smaida Alīna.

Foto: Publiciātes foto

Rīgas modes nedēļas 3. diena!

Bēšie toņi ir jebkuras sezonas modes tendence. Šādi toņi ir sievišķīgi, vienkārši, lakoniski un universāli.

«Bēšu toņu tērpā jutos mierīga, apgarota, tieši tāpēc zemapziņa noteikti lika man izvēlēties tieši šo toņu apģērbu,» atklāj Alīna.

Džemperītis Kellerei ir no zīmola «H&M», svārki zīmola «Andiata» darinājums, apavi no «Este», tie lieliski paspilgtināja modes ekspertes izvēlēto tēlu.

Foto: Publiciātes foto

Rīgas modes nedēļas noslēgums!

Pēdējā Rīgas modes nedēļas dienā Alīna jau atkal izlēma uzvilkt samta darinājumu. Sieviete izvēlējās vīna krāsas kostīmu, kas sastāv no biksēm un žaketes.

«Tā kā samts pats par sevi ir pašpietiekams materiāls, nepiesārņoju savu tēlu ar dažādiem aksesuāriem, koptēlu papildināju tikai ar frizūru un vieglu, gaisīgu grimu,» savu tēlu raksturo Alīna.

Tēla izveidei Alīnu iedvesmoja Milānas modes nedēļas ietvaros redzētais ielu stils.

Kas īsti būs modē 2017.gadā?!

Alīna atklāj trīs lietas, kuras ievērojot ikvienam izdosies būt stilīgam 2017.gadā:

  1. Mežģīnes un volāni. Kas gan var būt sievišķīgāks, kā kleita no smalkām, caurspīdīgām mežģīnēm?!
  2. Stilīga ģeometrija. Pavasarī un vasarā būs modē dažādi apģērbi ar ģeometriskām figūrām.
  3. Spīdīgas lietas – sudrabs, zelts un bronza. Metālisku krāsu audumi tiks izmantoti, lai radītu kleitas, žaketes, blūzes, T-kreklus, bikses un svārkus.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu